aznapi szállítás 100%-os pénz-visszafizetési garancia
Do you want go to the US version of the website?
Az áraink miért jobbak, mint az Amazon és eBay oldalakon lévő, hasonló termékeké?

Opposite to what most people think, third-party sellers such as Amazon, eBay, etc., rarely offer the best prices to buyers. In addition to fulfillment and storage fees, Amazon charges sellers 15% commission, which is ultimately passed on to the buyer. Buying directly from a retailer eliminates these charges, thus prices are lower. Sales on Amazon or eBay are handled by people with no industry knowledge, which often creates a level of uncertainty when making a purchase.

Mi történik, ha rossz a ruha mérete?

Ha a megrendelt darab mérete nem megfelelő, lépjen velünk kapcsolatba haladéktalanul a méretcseréhez. Költségmentesen kiszállítjuk a másik méretet is. A rossz méretet pedig vissza kell küldenie.

Hogyan működik a visszaküldési protokoll?

"A kézhezvételtől számított 30 napon belül bármelyik termékünket visszaküldheti, emellett jár a teljes visszatérítés is. Nem kérdezünk semmit! Minden, a termékeinket és szolgáltatásunkat illető, építő kritikát szívesen fogadunk. A kézhezvételtől számított 30 napon belül bármelyik termékünket visszaküldheti, emellett jár a teljes visszatérítés is. Nem kérdezünk semmit! Minden, a termékeinket és szolgáltatásunkat illető, építő kritikát szívesen fogadunk. A kézhezvételtől számított 30 napon belül bármelyik termékünket visszaküldheti, emellett jár a teljes visszatérítés is. Nem kérdezünk semmit! Minden, a termékeinket és szolgáltatásunkat illető, építő kritikát szívesen fogadunk. "

Miért vagyunk versenyképesek árainkat illetően?

Közvetlenül a gyártótok szerezzük be a darabokat, amelyekből gyakran többet gyártanak, így elkerülhetjük a különböző szintű, harmadik felek bekapcsolását és a magas raktározási költségeket, aminek köszönhetően alacsonyabb áron tudjuk kínálni őket.

Hol lehet minket megtalálni, és hol próbálhatja fel a termékeinket vásárlás előtt?

A legtöbb termékünk különböző helyszíneken érhető el az Egyesült Államokban és más országokban, emiatt sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani a ruhapróbához.

Lehet olyan terméket rendelni, mint az Amazonon, csak más színben vagy egyéb módosíásokkal, … stb?

Most of our products are stock items and cannot be modified, but we would take a customized order and could work with our manufacturers to alter a design to your desired specifications. This, however, if possible, may take a few days longer to deliver than with standard items. Please contact us if you need to place a customized order.

Kosár

Minden elérhető készlet a kosárban van

A kosara jelenleg üres.